Üdvözöljük a Győri Szeszgyár és Finomító honlapján!
A magyar családi tulajdonban lévő Győri Szeszgyár 1884 óta gyárt és finomít magas minőségű alkoholt. Legfontosabb vevői a gyógyszergyárak és kozmetikai gyártók mellett az ital és ecet gyártók ill. a festék, lakk, fólia és műanyag előállítók.

A nyugat-magyarországi Győr városában található Győri Szeszgyár és Finomító Zrt. 1884-es alapítása óta jelentős szereplője a régió alkoholpiacának. A fő tevékenysége az extra neutrális alkohol és víztelenített szesz előállítása és értékesítése.

A gyár közúton autópályáról rövid idő alatt megközelíthető, rendelkezik saját iparvágánnyal, ami lehetőséget biztosít a közvetlen vasúton történő áruszállításra.

A Győri Szeszgyár beszállítója a nagy magyar és a régió gyógyszergyárainak, valamint jelentős vegyipari és kozmetikai cégeknek.

A cég gyártókapacitása évi 40 millió liter finomszesz és 60 millió literes alkohol víztelenítő kapacitással rendelkezik.
A Győri Szeszgyár alapanyagként döntően melaszt használ fel.

Az alkoholgyártás melléktermékeként keletkező vinaszt, illetve törkölyt a mezőgazdaságban, illetve biogáz üzemeknek értékesítjük.

A Győri Szeszgyár laboratóriumában modern analitikai módszereket alkalmaz. A vállalat 1996 óta rendelkezik ISO 9001-es minőségbiztosítási tanúsítvánnyal, illetve 1998 óta ISO 14001-es környezeti biztonsági tanúsítvánnyal.

Egyéb Információk

Kapcsolat

Csak egy kattintás és kapcsolatba léphet velünk.
Köszönjük érdeklődését termékeink iránt. Kérjük ossza meg velünk gondolatait a lenti kérdőíven.
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetének elküldésével Ön automatikusan elfogadja az Adatkezelési nyilatkozatunkat.