Üdvözöljük a Győri Szeszgyár és Finomító honlapján!
A magyar családi tulajdonban lévő Győri Szeszgyár 1884 óta gyárt és finomít magas minőségű alkoholt. Legfontosabb vevői a gyógyszergyárak és kozmetikai gyártók mellett az ital és ecet gyártók ill. a festék, lakk, fólia és műanyag előállítók.

Cégünk évek óta elkötelezett híve a környezeti terhelések csökkentésének, melynek megfelelően jelentős összegeket invesztál ilyen jellegű projektekbe. Évente energiahatékonysági jelentést készít, mely az alábbi linken elérhető:

Energiahatékonysági jelentés (2018)

Szintén fontosnak tartjuk munkavállalóink folyamatos fejlesztését és képzését. Ennek érdekében főként a fizikai állományt célzó programot indítottunk, melyhez az Európai Unió a Magyar Állam közreműködésével 15,94 millió forintos vissza nem térítendő támogatást biztosított. A program keretében 2 év alatt 26 alkalommal részesülhet 130 fő, nem csak a munkában, hanem a magánéletben is hasznosítható olyan képzésekben, mint: kommunikáció, időgazdálkodás, konfliktus kezelés, stresszkezelés, asszertivitás, Excel ismeretek.

Győri Szesz Zrt. termelési kapacitásbővítő beruházása
A Győri Szesz Zrt. a Széchenyi 2020 program keretén belül meghirdetett GINOP-1.2.1-16 kódszámú, „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című felhívásra benyújtott kérelme alapján 148 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült. A támogatás segítségével a vállalkozás a gyártási technológiát megújító és termelési kapacitását bővítő berendezéseket szerzett be. A projekt összköltsége 422 millió forint.”

Sajtóközlemény

Kapcsolat

Csak egy kattintás és kapcsolatba léphet velünk.
Köszönjük érdeklődését termékeink iránt. Kérjük ossza meg velünk gondolatait a lenti kérdőíven.
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetének elküldésével Ön automatikusan elfogadja az Adatkezelési nyilatkozatunkat.