Gyógyszeripar

Stratégiai üzletágunk a gyógyszeripar. A gyógyszeripar számára cukorrépa melaszból és gabonából erjesztett, többszörösen lepárolt etil-alkoholt kínálunk. Alkohol termékeink maradéktalanul megfelelnek a gyógyszeripari előírásoknak (Ph.EUR.; USP).

Vegyipar

Többszörösen párolt alkohol termékeink kiemelkedő fontosságú alapanyagként szolgálnak a vegyipar számos ágazata számára. Az egyre növekvő minőségi igényeket követve nagy analitikai tisztaságú alkoholt ajánlunk Vásárlóinknak a kozmetikai; háztartás vegyipari termékeket; festékeket, higítókat; fertőtlenítőszereket; csomagolóanyagokat; autókozmetikumokat; nitrocellulózt; etilacetátot stb. előállító Partnereinknek.

Élelmiszeripar

Az élelmiszeripar számára cukorrépa melaszból erjesztett, többszörösen lepárolt etil-alkoholt kínálunk. Magas minőségű mezőgazdasági eredetű termékeink kiválóan alkalmasak prémium minőségű szeszes italok és aromák előállításához.

Vinasz

A melasz feldolgozása során a benne lévő cukrokat felhasználjuk az alkohol előállításához. A többi értékes anyag, nyomelem egy vinasz elnevezésű szerves trágya formájában kerül értékesítésre. A vinaszt a termelési folyamat során besűrítjük és 45%-os szárazanyag tartalommal kerül a vevőinkhez. A vinasz felhasználásának két legfontosabb területe a talajokra kijuttatva szervestrágyaként illetve biogáz erőművek alapanyagaként.

Palackozott termékek

A Győri Szeszgyár és Finomító Zrt. 2013 óta foglalkozik palackozott termékek gyártásával. Mára évente több millió liter mennyiségben értékesítjük ezen termékeinket a hazai áruházláncokban. A forgalmazott termékeket folyamatosan fejlesztjük, valamint rendszeres teszteknek vetjük alá győri laboratóriumunkban.

Kapcsolat

Csak egy kattintás és kapcsolatba léphet velünk.
Köszönjük érdeklődését termékeink iránt. Kérjük ossza meg velünk gondolatait a lenti kérdőíven.
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üzenetének elküldésével Ön automatikusan elfogadja az Adatkezelési nyilatkozatunkat.